Nieuwe fase voorbereidingen voor bouw van Asian Library (UB)

De voorbereidingen voor de bouw van de Asian Library gaan een nieuwe fase in.

Vanuit het Vreewijkbestuur streven we naar minimalisering van (geluids)overlast voor omwonenden. Indien u overlast ervaart, gelieve dit te melden bij marlon@domingus.nl.

De planning van de werkzaamheden die komende periode plaatsvinden:

Bevestiging marmeren platen kantelen (4 – 8 juli 2016)
Ter voorbereiding op het inkorten van de kantelen op het dak van de UB worden van maandag 4 juli tot en met vrijdag 8 juli extra bevestigingspunten op de marmeren platen van de kantelen aangebracht. Deze werkzaamheden vinden plaats van 06.00 tot 09.00 uur en kunnen enige geluidsoverlast veroorzaken. Voorafgaand aan de werkzaamheden wordt een steiger aan de zijde van de Witte Singel geplaatst. Deze steiger blijft tot en met oktober staan.

Hijswerkzaamheden Maliebaan (11 juli,  13 – 15 juli en 25 – 26 juli 2016)
De stalen kolommen voor de constructie van de Asian Library worden op maandag 11 juli en van woensdag 13 tot en met vrijdag 15 juli op het dak van de UB geplaatst. Voor de hijswerkzaamheden wordt een grote kraan op de Maliebaan geplaatst. De kraan wordt maandag 11 juli en woensdag 13 juli vanaf 06.30 uur in de ochtend opgebouwd. De Maliebaan is deze dagen niet voor doorgaand verkeer toegankelijk. De directe omgeving zoals de woningen aan de Maliebaan, de parkeergarage en het laadperron van de UB blijven toegankelijk. De stalen kolommen worden na het ophijsen met de grote kraan door een kleine kraan vanaf de Witte Singel-zijde op de locaties geplaatst.

Op maandag 25 en dinsdag 26 juli 2016 worden de stalen dakplaten voor de constructie van de Asian Library aangevoerd. Hiervoor wordt weer een grote kraan op de Maliebaan geplaatst. De Maliebaan is deze dagen niet voor doorgaand verkeer toegankelijk. De directe omgeving zoals de woningen aan de Maliebaan, de parkeergarage en het laadperron van de UB blijven toegankelijk.

UB 20160605

foto: MD

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s