De gemeente aan de slag in Vreewijk

Op de wijkbijeenkomst in maart was ook de gemeente Leiden aanwezig: de wijkregisseur, de wijkbeheerder en de wijk-boa. U heeft die avond aan hen een aantal aandachtspunten meegegeven. Het ging daarbij o.a. over de afwatering van de Jan van Goyenkade, containers van aannemers, het trottoir van de Witte Singel en de bomen op de Rijn en Schiekade. Inmiddels is de gemeente met deze punten aan de slag en er is in sommige gevallen ook al contact opgenomen met de betreffende wijkbewoner.

Daarnaast heeft het wijkcomité een brief gestuurd aan het college met een oproep om te starten met een integrale aanpak van groot onderhouds- en beheerzaken. We blijven bij de gemeente aandringen om aandacht voor de leefbaarheid in onze wijk.

Wilt u iets melden over bijvoorbeeld niet-werkende straatverlichting, een kapotte wijkcontainer of zwerfafval op straat? Ga naar www.leiden.nl/melding of bel 14071.

1 reactie

Opgeslagen onder Nieuws

Een Reactie op “De gemeente aan de slag in Vreewijk

  1. Hans van der Geest

    Goede acties. Wellicht tip voor toekomst. Vraag gemeente de Rijn-en Schiekade opnieuw te bestraten, of nog liever te asfalteren. Het is nu een golfbaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s